Cand.it. Interaktive Digitale Medierhttp://www.cand-it.aau.dk/shapeimage_2_link_0
FORSIDE            Forside.htmlshapeimage_4_link_0
DESTINATIONERNEDestinationerne.htmlshapeimage_5_link_0
LINKSLINKS.htmlshapeimage_6_link_0
HYGGENHyggen.htmlshapeimage_7_link_0
CLAUSCLAUS.htmlshapeimage_8_link_0

Dansk Design Center

DDC var i første omgang ikke et planlagt besøgssted, men efter opfordring fra et tidligere besøg, navnlig Kollision, der ligeledes var indvolveret i opstillingen, valgte vi at kigge forbi.

Udstillingens omdrejningspunkt og deraf navnet er; Smart Use of Engery. DDC beskriver selv kortfattet det primære fokus:

Fokusudstilling. ’Smart use of energy’ sætter fokus på, hvad der skal til af konkrete tiltag, hvis Danmark skal være foregangsland for grøn transport og derved imødekomme morgendagens klimaudfordringer.”

Det primære omdrejningspunkt i fokusudstillingen må siges at være elbilen, hvor op til seks partnere kommer med bud på, hvordan denne kunne implementeres i et større omfang, forhåbentlig succesfuldt, og hvilke ændringer en sådan implementering eventuelt kunne medføre. 

En af de mere interaktive udstillinger omhandler et ”energi kort”. Dette kort indeholder energi, som brugeren selv skal opfylde ved at puste på en blæser. Denne maskine videregiver energi til kortet, som derefter kan bruges til eksempelvis, at se interviews med nogle af de involverede i projektet.


 

Design by Peter Vistisen & Martin Backlund Rasmussen