Cand.it. Interaktive Digitale Medierhttp://www.cand-it.aau.dk/shapeimage_2_link_0
FORSIDE            Forside.htmlshapeimage_4_link_0
DESTINATIONERNEDestinationerne.htmlshapeimage_5_link_0
LINKSLINKS.htmlshapeimage_6_link_0
HYGGENHyggen.htmlshapeimage_7_link_0
CLAUSCLAUS.htmlshapeimage_8_link_0

CAVI

CAVI er kort fortalt en understøttende laboratoriefacilitet for Århus Universitet, hvor praktisk research og prototyping kan finde sted i de dertil indrettede lokaler. Det består af et showroom, et bluescreen rum til film og videoproduktion, et redigeringsrum, et værksted samt en lobby der samtidig bruges som showcase til færdige produkter og prototyper.

Showroom’et virker som en forlængelse af lobbykapaciteten hvor der befinder sig hel- og halvfærdige prototyper der kan afprøves. Tingene bærer præg af at være tidlige udgaver af koncepter, men har et veludviklet teknisk og funktionelt fundament der afspejler en senere del af udviklingsprocessen, men herfra og til faktisk retail deployment er der naturligt et stykke.


Værkstedet ligger rum til den del af processen der dækker den fysiske udformning af de koncepter der skal udvikles. Under besøget kom det til udtryk i tidlige basisfunktionelle prototyper der lignede en quick’n’dirty design tilgang, der kan bidrage til en tidlig forståelse af konceptet og dens funktionalitet i en virkelig sammenhæng. Heraf træder den æstetiske side også midlertidigt i baggrunden, for at vende tilbage når forståelsen af de fysiske omstændigheder for prototypen er på plads.

CAVI’s bluescreen rum ligger op til både konventionel filmudvikling hvor baggrunde kan udskiftes med fik- eller faktionelle sekvenser eller lignende. Af nyere brugsområder findes 3D filmatisering og augmented reality. De sidste er specielt interessante givet CAVI’s udvikling af camera tracking der kan implementeres direkte i et livefeed.

Cavi er fedt!

 

Design by Peter Vistisen & Martin Backlund Rasmussen